Nie no dobre to jest :D Pierwsza wtyczka dla posiadaczy klawiatur USB. Weź tylko zrób coś żeby przygasił się ze dwa razy i koniec (programowo tylko działa) i będzie super!
EDIT: No dobra już obaczaiłem jak to zrobić, kurde szkoda tylko, że programowo migające diody sprawiają problemy przy korzystaniu z Windowsa, w sensie, że miniatury w 7 znikają po najechaniu na jakąś na pasku zadań podczas każdego mignięcia, ale przygaszenie jest super :D
PS Wszystkie funkcje działają tak samo; bez różnicy czy się wybierze przełącz, włącz czy wyłącz, do tego przy kliknięciu na okno np. na wyłączonej diodzie to się ona zaświeci i odwrotnie, a więc trzeba ją ręcznie wyłączyć, aby przy kolejnej wiadomości otrzymać ten sam efekt. Chociaż w sumie raz udało mi się to ominąć, ale jak to nie wiem, a może mi się wydawało z resztą :D
Efekt, który chcę osiągnąć to 2 szybkie mignięcia domyślnie wyłączonej diody scroll lock i z 10s przerwy, po kliknięciu na okno żeby pozostała wyłączona, inaczej nie można bo przy zmianie stanu diody znikają miniatury paska zadań i trudno jest aktywować okno rozmowy.
No może trochę zakręciłem bo późno już, ale wiadomo o co chodzi (chyba) :D