Autor Wątek: utlMigacz- nie działa  (Przeczytany 1457 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mixowyyy

  • Narybek
  • *
utlMigacz- nie działa
« dnia: Sierpień 06, 2011, 11:12:26 am »
Witam, jest to mój pierwszy post dlatego chciałbym się też z Wami wszystkimi przywitać.
Jeżeli umieściłem ten post w złym dziale to przepraszam. No dobrze, ale nie o tym chciałem pisać tylko o moim problemie a mianowicie pobrałem sobie wtyczkę utlMigacz, zainstalowałem ją ale nadal nie działa...
Tutaj zamieszczam screen z moimi ustawieniami:


Co może być z tym nie tak?

Z góry dziękuję za odpowiedzi:)
Pozdrawiam!
« Ostatnia zmiana: Sierpień 06, 2011, 13:01:24 pm wysłana przez Vimes »

Offline charfa

  • Junior Developer
  • Młodzież
  • *
Odp: utlMigacz- nie działa
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 06, 2011, 21:58:32 pm »
Możesz mieć np. klawiaturę USB. Spróbuj w drugim trybie pracy (naciskaj klawisze). Jak nie zadziała to trudno, pracę nad wtyczką zawiesiłem.

Offline mixowyyy

  • Narybek
  • *
Odp: utlMigacz- nie działa
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 07, 2011, 09:55:07 am »
Tak, mam klawiaturę na USB ;). A czy jest jakiś odpowiednik tej wtyczki?

Offline mixowyyy

  • Narybek
  • *
Odp: utlMigacz- nie działa
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 08, 2011, 12:10:16 pm »
Czy ta wtyczka na USB nie działa?

Offline Maniu

  • Młodzież
  • **
Odp: utlMigacz- nie działa
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 08, 2011, 13:00:30 pm »
działa, skup się i zrób tak jak charfa napisał i pewnie wszystko będzie dobrze

Offline mixowyyy

  • Narybek
  • *
Odp: utlMigacz- nie działa
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 08, 2011, 13:52:14 pm »
Wszystko działa. Wielkie dzięki za zainteresowanie się moim problemem. Pozdrawiam ;). Temat można zamknąć