Autor Wątek: [protoGG] Przy uruchamianiu nie odtwarza stanów.  (Przeczytany 1417 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kuzdo69

  • Narybek
  • *
[protoGG] Przy uruchamianiu nie odtwarza stanów.
« dnia: Listopad 07, 2012, 09:12:44 am »
Problem jest tego typu, że od ostatniej aktualizacji WTW nie łączy się do sieci z ostatnimi statusami. Mam ustawiony jakiś opis, w opcjach mam ustawione "Zapamiętaj ostatnio użyty opis", a pomimo tego opis na GG jest zerowany i startuje mi GG z pustym opisem.

Dzieje się tak na dwóch komputerach o różnej konfiguracji z różnymi kontami GG i wtyczkami itp. więc jest to raczej na 99% spowodowane wtyczką, a nie jakimiś ustawieniami komputera czy WTW.

WTW 0.9.11.3590 X64
Windows NT 6.1.7601 (PT: 0x0001, SM: 0x0100, SP 1.0, AR: X64)
Microsoft Internet Explorer 9.0.8112.16421
Layout Manager: 0 (IE is not in use)
Timings: WTW 00d 00h 05m 52s, SYS 00d 00h 46m 13s

Plugin Info:
protoGG.plug
GUID: "{30F6083C-7C30-4e86-B252-C6C443EA814C}"
Path: "C:\Program Files\K2T\WTW\plugins\protoGG.plug"
Inst: "0x000007fef47f0000"
Stat: "0x0000000000000003"
Ver : "0x00000009000b0e06"
Autr: "Kaworu"
Name: "Gadu-Gadu Protocol"

protoOTHR.plug
GUID: "{4A1090B9-A7EA-4e6b-A90B-D49EE30487F3}"
Path: "C:\Program Files\K2T\WTW\plugins\protoOTHR.plug"
Inst: "0x0000000000000000"
Stat: "0x0000000000000001"
Ver : "0x00000009000b0e06"
Autr: "Kaworu"
Name: "Pseudo-contacts Protocol"

protoTlen.plug
GUID: "{311F986E-5436-4b7c-A3EC-C67E1D2D0BAB}"
Path: "C:\Program Files\K2T\WTW\plugins\protoTlen.plug"
Inst: "0x0000000000000000"
Stat: "0x0000000000000001"
Ver : "0x00000009000b0e06"
Autr: "Kaworu"
Name: "Tlen.pl protocol"

protoXMPP.plug
GUID: "{99B6C715-691E-42bc-993B-52B206E62953}"
Path: "C:\Program Files\K2T\WTW\plugins\protoXMPP.plug"
Inst: "0x000007fef4720000"
Stat: "0x0000000000000003"
Ver : "0x00000009000b0e06"
Autr: "Kaworu"
Name: "XMPP Protocol"

smsBlue.plug
GUID: "{DD339B75-1B6F-4cfa-9C5D-5A9DED79B9AD}"
Path: "C:\Program Files\K2T\WTW\plugins\smsBlue.plug"
Inst: "0x0000000000000000"
Stat: "0x0000000000000001"
Ver : "0x00000009000b0e06"
Autr: "Kaworu"
Name: "smsBlue"

utlBlip.plug
GUID: "{01BEC3BF-F5E6-4008-8BE2-19518DE8EC99}"
Path: "C:\Program Files\K2T\WTW\plugins\utlBlip.plug"
Inst: "0x000007fefa8b0000"
Stat: "0x0000000000000003"
Ver : "0x00000009000b0e06"
Autr: "Kaworu"
Name: "utlBlip"

utlIgnore.plug
GUID: "{8352D216-308C-46c9-A938-3EE5A028CC01}"
Path: "C:\Program Files\K2T\WTW\plugins\utlIgnore.plug"
Inst: "0x000007fef5b80000"
Stat: "0x0000000000000003"
Ver : "0x00000009000b0e06"
Autr: "Kaworu"
Name: "utlIgnore"

utlInfo.plug
GUID: "{ABC7EE4F-0387-418f-A0D4-673FDEDD3682}"
Path: "C:\Program Files\K2T\WTW\plugins\utlInfo.plug"
Inst: "0x0000000000000000"
Stat: "0x0000000000000001"
Ver : "0x00000009000b0e06"
Autr: "Kaworu"
Name: "Info++"

utlNews.plug
GUID: "{9943454E-D3CE-4f41-A52F-65B4A383E0E0}"
Path: "C:\Program Files\K2T\WTW\plugins\utlNews.plug"
Inst: "0x000007fef6410000"
Stat: "0x0000000000000003"
Ver : "0x00000009000b0e06"
Autr: "Kaworu"
Name: "News++"

utlWebTools7.plug
GUID: "{F5889F88-1BEC-432a-8764-45301763BA2F}"
Path: "C:\Program Files\K2T\WTW\plugins\utlWebTools7.plug"
Inst: "0x0000000000000000"
Stat: "0x0000000000000001"
Ver : "0x00000009000b0e06"
Autr: "Kaworu"
Name: "Web Tools"

smsStdGates.plug
GUID: ""
Path: "c:\users\kuzdo\appdata\roaming\.wtw\profiles\kużdo\Plugins64\smsStdGates.plug"
Inst: "0x0000000000000000"
Stat: "0x0000000000000004"
Ver : "0x0000000000000000"
Autr: ""
Name: ""

sounds.plug
GUID: "{B897076D-D098-4cae-8E93-7719A1F60073}"
Path: "c:\users\kuzdo\appdata\roaming\.wtw\profiles\kużdo\Plugins64\sounds.plug"
Inst: "0x000007fef46d0000"
Stat: "0x0000000000000003"
Ver : "0x0000000900040000"
Autr: "adrian_007"
Name: "Sounds"


Offline bugmenot

  • Młodzież
  • **
Odp: [protoGG] Przy uruchamianiu nie odtwarza stanów.
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 07, 2012, 18:51:02 pm »
Potwierdzam, u mnie tak samo.

Offline maziaki

  • Narybek
  • *
Odp: [protoGG] Przy uruchamianiu nie odtwarza stanów.
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 07, 2012, 21:33:50 pm »