24
« Ostatnia wiadomość wysłana przez bugmenot dnia Września 02, 2022, 18:55:31 pm »
Tylko ja mam wciąż problemy z łączeniem z GG? Mimo aktualizacji problemy dalej są.
Do problemów WTW z połączeniem przy wybudzaniu systemu zdążyłem się już przyzwyczaić (często samo nie zaskakiwało). Ale od kilku dni to samo jest przy starcie programu, nawet o wiele gorzej. Mam dodane dwa numery i czasami łączy tylko z jednym a czasami wcale (pomiądli trochę i 0 efektu). Muszę ręcznie parę razy na poszczególnym numerze brać ręczne łączenie. Wtedy za którymś tam razem w końcu zaskoczy, ale przy częstym usypianiu/wybudzaniu kompa to uciążliwe. Często też słychać dźwięk połączenia, ale ikonka danego numeru dalej się nie pali i kontakty nie zostają wczytane. Jak pisałem, kilkukrotna próba połączenia w końcu zaskoczy, ale wtedy to nawet nie widać, że komunikator coś tam robi (ikonka WTW w zasobniku systemowym się nie animuje). Trzeba cierpliwie czekać i wierzyć że się połączy.
Z ciekawości sprawdzałem ostatnio Miranda NG i tutaj o dziwo łączy bez problemu. Nawet przy wybudzaniu systemu sam za każdym razem łączy z tymi numerami. To ma otwarty kod wiec można zerknąć jak oni to zrobili.