Ogólnie po ostatniej aktualizacji jest lekka ch*jnia z grzybnią. Ja musiałem zrezygnować z używania tego protokołu, bo komunikator sie dla mnie nie nadaje w tej chwili, bede musiał czekać na kolejną aktualizacji.
1. Przychodzą mi wiadomości z konwersacji grupowych od każdego członka z osobna oraz te które ja wyślę, przez facebook. com albo przez messanger dla telefonów komórkowych.
2. Kontakty, które są już "na szaro" na stronie facebooka, ale ostatnio używały fb przez komórkę, mają i tak status "Zaraz Wracam" z ikoną komórki, co jest denerwujące, bo nie wiadomo kto tak na prawdę jest dostępny, a kto nie.
3. [WAŻNE] Kiedy ustawię sobie status "niewidoczny" pojawiam się jako dostępny i tak w chwili w której zaczynam pisać wiadomość.
4. [WAŻNE] Tak jak już inni wspominali. Automatyczne odczytywanie wiadomosci. WTW miało przy starym protokole fb tą zajebistą zaletę, że sobie mogłem odczytywać wiadomości, bez zostawiania informacji o tym, że ją przeczytałem.
Bardzo bym był wdzięczny za szybkie poprawki, albo informację czy w ogóle będzie możliwa implementacja takowych poprawek. Facebook to mój główny protokół.