I to właśnie boli ;/ Może ten projekt byłby jako pierwszy z tych "wyidealizowanych". Przesiadam się na WTW nie z tego względu, że jest dobry... dla mnie narazie konnekt góruje, ale z tego że konnekt umarł. Nie przesiadł się na nowe modyfikacje GG, nie ma avków, nie ma długich opisów, nie ma dodatkowych statusów... itd itd. Ten projekt wygląda zachęcająco, a bardzo budujące jest dla mnie to że HEADPROGRAMER co tydzien stara sie cos dodać. Gdyby jeszcze EKIPA uwzgledniala prosby zwyklych szarych mr0wek... Każdą opcję chyba da się zrobić na checkboxa? Przynajmniej większość... np te Taby na liscie kontaktów... dla mnie rzecz baaaardzo wazna. Ale ktos sie uparl i nie doda ;p Moze znajdzie sie programista ktory ubóstwia to rozwiazanie i napisze plugin. WTW ma przyszlosc... to wiem. Pytanie jak bardzo chcecie go rozbudowac?... Pamietajcie ze ten program moze byc nie tylko przydatny dla Was ale takze dla tysiecy innych userów, jak np dla mnie. Ja mam pewne zachcianki co do Niego i tak np "ustawianie opisu z playera" jest totalną głupotą ! Ten plugin jest totalnie niepotrzebny ! Zamiast niego powinny być taby chociazby. Kogo interesuje czego ja aktualnie slucham ;/ No coz... wasze zachcianki, wasze ich wdrożenie. Ale pomyslcie czasem o naszych prosbach. Chyba zapłacę z kilkoma osobami którzy chcą te zakładki za ich "wyprodukowanie", bo widzę że jak na razie to jedyna metoda na ich wdrożenie. Ogarnięci uparli się że nie bedzie ich, a Ci co nie potrafią napisac pluga (jak ja) akurat tego chca. Cóż... w wolnych chwilach sie doucze i moze sam sobie je napisze :P