zhvir edit: nie cytuj ostatniego posta w całości!!!
Tylko w ostatnim poście marudo:P (i tak dzięki za to, że robisz tego plugina) wspomniałeś coś o minucie:
a ja pytam się czy ktoś czyta to co pisze - przestaje mrugać jak jest aktywność na klawiaturze w ciągu ostatniej minuty, stąd mruga tylko chwile bo sprawdza to co sekundę (tą aktywność myszy/klawiatury)*. Nie wybudza monitora bo mruga tylko ledami, a nie symuluje naciśnięć klawiszy. [...]
Tak więc, skąd miałem wiedzieć, że testy mam robić nie tykając kompa przez ponad minute wcześniej:P. Dodatkowo nie narzekałem na to, że wzbudza monitor. Bo telewizora nie da się wzbudzić, jest po prostu wyłączony hehe.
BTW Zmień opis beta wtyczki podaje, że mruga scroll'em/num'em, a mruga caps'em hehe.
EDIT: Po minucie ponad od ostatniego tknięcia klawy i myszki faktycznie mruga długo (aż do aktywności).
Przy czym zagadka czemu na USB klawie nie chodzi nie rozwiązana (tracer klawa na PS2 tylko reaguje).
Co do funkcjonalności, można by było określić w ustawieniach co kto woli xd. Ja np wole jak mruga aż do otwarcia okna. Aka widze, że ktoś napisał gdy gram. Choć tak jak jest teraz jest ok, w celu sygnalizacji, że coś przyszło jak byłem afk. Jak jestem afk na mniej niż 2-4 minuty nie gasze tv, więc wtyczka tutaj się spisuje ok. (Tym samym koment o jej bezużyteczności z jednego z prev postów można olać)