Witam, wtyczka jest wspaniała, mam niemniej kilka..hm, sugestii do Autora:
- czy możliwym byłoby dodać funkcję: najechanie na ikonę w trayu i kółko zmienia głośnośc?
scrollowanie menu po glośność jest conajmniej denerwujące, gdy mamy na liście sporo pozycji;
ewentualnie, czy możliwe byłoby przeniesienie w menu pozycji "glośność", "pauza" itp na samą GÓRĘ menu?
- czy istnieje jakakolwiek możliwość dodania obsługi wtyczek dsp(np. z winampa)?
Tak się składa, że od dobrych paru lat dobrałem sobie grajki(aimp i bsplayer), które obsługują takie wtyczki - głównie jammix - FENOMENALNY plugin z niezwykłymi możliwosciami, w przypadku wtwradio aż się prosi o support...
Pozdrawiam.
Przy okazji, nt. problemów z bass itp, ja poradziłem sobie tak:
zrobiłem katalogi:
libraries32 w
COMPONENTS i tam umieściłem bass bass aac itp,
te same pliki wrzuciłem do libraries w components,plugins32 w
głownym i tam umieściłem wtyk wtwradio
i śmiga.
i teraz ciekawostka - updater napisał mi cosik o aktualizacji wtyczki, i po aktualizacji zaczęły się errory - okazało się, ze nagle w plugins64 pojawiła się kolejna dllka, więc plik dodany usunąłem - wszystko wróciło do normy.
p.s. mam pewien kłopot, może ktoś przy okazji wie, jak zaradzić - otóż posiadam mocno zmodyfikowany winxp - menusy w nim są scrollowane(ale nie kółkiem, tylkomusze najechać na dany obszar i CZEKAĆ CZEKAĆ CZEKAC na scroll :E), nie "zawijają" się, to cholernie utrudnia szybkie operacje na nich, gdy mają dużo pozycji, może wie ktoś jaki reg pomoże mi zmienić ich zachowanie na default?
p.s.2:
polecam radyjko
http://schizoid.in:8000/schizoid