coz, u mnie to dziala, z tego co widze, korzystasz z xp, ja z visty - u mnie dziala, u ciebie nie, skoro widze, ze u mnie dziala, to znaczy, ze dziala - myslisz, ze bede to sprawdzac na kazdym systemie? nie chce mi sie instalowac wirtualnych maszyn tylko po to, zeby cos sprawdzic.
screen jest z wersji, ktora jest na serwerze.
i nie, nie wiem jak sie jacys wtyczkopisarze zachowuja z jakielkolwiek ekipy - ja tu robie wtyczki dla siebie (taa, egoista ze mnie), moja dobra wola, ze to udostepniam, bo - za przeproszeniem - moglbym miec innych w d**** i napisac sobie i tylko sobie wtyczke i mialbym komunikator, ktory by mi pasowal. tak wyszlo z sounds - nie pasowal mi sposob doboru plikow, przydala mi sie opcja ustawienia glosnosci, wiec sobie napisalem, a skoro napisalem to i udostepnilem. pisanie wtyczek do wtw nie jest dla mnie priorytetem - mam swoj glowny projekt na ktory poswiecam wiekszosc czasu przeznaczonego na programowanie i tak to zostanie. co za tym idzie, nie mam czasu na dopieszczanie ok. 200 linijek kodu wlaczajac w to GUI i caly inny stuff - po to udostepnilem wtyczke w takim a nie innym stanie, zeby ktos powiedzial, co jest nie halo, a nie po to, zeby ktos mnie moralizowal i rzucal pretensjami, ze cos nie dziala, ze to i tamto. napisalem, ze wtyczka nie jest do uzytku w ogole (wystarczy napisac wiadomosc rozdzielona enterem i wtw sie zawiesi) - wiem jakie sa bledy i mam zamiar je poprawic, co nie zmienia faktu, ze rzucasz sie tu (a nawet i nie tu) jakbys wylozyl kase na ta wtyczke i cos wymagal. jak ktos jest cierpliwy, to wytrzyma do konca tygodnia, widac ty nie dajesz rady. jak ktos jest zainteresowany tworzeniem zestawow, to zna schemat xml dla wtyczki - argument, ze nie moze sprawdzic czy dziala jest beznadziejny bo sorry, ale sprawdzanie za pomoca wtyczki, czy wyrazenie regularen jest poprawne czy nie i czy lapie konretna ikone jest bezcelowe, dlatego od razu pisalem, ze lepiej jest zaopatrzec sie w narzedzia do wyrazen regularnych (tak jak to zrobil koles zwiazany z moim glownym projektem - po mimo tego, ze w programie nic praktycznie nie bylo zrobione, koles dzieki temu, ze ustanowilem "twardy" schemat xml, mogl tworzyc profile, zanim program zostal w ogole przystosowany do dzialania z ta funkcja.)
rozumiem uwagi, kiedy ktos mowi, ze cos nie dziala i wsio - ale twoje komentarze to lekka przesada....