pkt 5 jest interesujący i bardzo logiczny (choć emoty nie są kluczowe) :)
Uzywałem od zawsze tlen - myślę ze jeszcze w XX wieku . . .
Nigdy nie przeszedłem na gadzetowaty i siuśmajtkowy v7 - zostałem na 6. 00. 3. 77, ale niestety na win7 i win 8 chodzi źle i zawiesza system (64bit). Dawno zniknął support, a teraz naaawet strona oficjalna tlen. pl
Wszystkie inne konkurencyjne mi nie spasiły - jak wspominałem - gadżetowate/siusmajtkowe i nie podobaja mi się. Poza tym, moim głównym kontem pocztowym (prywatnym, nie firmowym) jest o2. pl więc Tlen mi wyjątkowo pasował. W WTW jest wtyczka i powiadomienie o poczcie na o2. pl - baaardzo mi to pasuje. Również to, ze jest możliwość GGadowania . . .
Właściwie wszyyyystko mi pasuje w WTW, tylko własnie brakuje zgrabnego wrzucania emotek . . . . dużo tym się posługuję, często zamiast pisania i opisywania wstawiam po prostu emote . . . Niby jest mozliwość, jednak bardzo niepraktyczny wybór, wielkie okno z porozrzucanymi emotkami i pasek przewijania zamiast jednego okienka z ciasno upakowanymi tylko emotkami . . .
Więc jak wspomniałem, opcja pkt5 jest bardzo interesująca i bardzo fair :)
Potestuje sobie jeszcze WTW i prawdopodobnie zostane z nim, a wtedy niewątpliwie pkt5, jeżeli byłaby taka możliwość . . . ;)
dzięki adrian za odpowiedź :)