Bo chyba nie zrozumiałeś, co to za problem z tymi dwoma emotami, a napisałeś to tak, jakbyś był jakiś ekhm..co najmniej wybitny.
O ile mi wiadomo, nie da się tego zrobić. Siedziało nad tym co najmniej kilka osób, łącznie ze mną, a autor stwierdził, że się nie da. O.
Gdybym uważał się za kogoś wybitnego, to nie pisałbym, że nie wiem czy to jest optymalne itp.
Po drugie w osobnym temacie(dotyczącym zestawów emotowych gg8)
adrian_007 napisał, że znalazł na to 'pokrętny' sposób, który de facto dziwnym trafem pokrywa się z tym co podałem w swoim pierwszym poście w tym temacie, więc chyba jednak się da to zrobić;)
Ps. Nie wiem czy widziałeś dobre parę lat temu w wiadomościach info na temat pewnego zdarzenia z ciężarówką --> ciężarówka wjechała pod zbyt niski most i się zaklinowała i różni ludzie/specjaliści zastanawiali się jak problem rozwiązać a pewna dziewczynka przechodząc obok, mimochodem zapytała czemu nie spuszczą powietrza z opon. Tym sposobem rozwiązała problem a nie należała do jak to określiłeś 'wybitnych' ludzi -- czasem po prostu wystarczy spojrzenie z innej strony i tyle a jeżeli tobie nie podoba się mój ton(który de facto źle zinterpretowałeś) lub jakoś dotknęło cię to, że ty mimo siedzenia nad tym dłużej niż minuta nie znalazłeś rozwiązania to cóż.. przepraszać nie będę, bo IMO nie ma za co.
Ps.2. Ten zaprezentowany przeze mnie sposób jest de facto sugestią jak można problem rozwiązać, więc jeżeli nie działa dla wszystkich wymienionych przez ciebie emotów, to można z powodzeniem przekształcić ww. wyrażenie czyli dostosować je do twoich potrzeb(i pewno nie tylko twoich) <-- tak dla rozwiania wątpliwości.