mam nadzieję, że z wtw nie skończy się tak jak z tlenem, że każda aktualizacja wprowadzała tyle baboli, albo nawet starych błędów, które były wcześniej usunięte, że nie było sensu w ogóle aktualizować ani komunikatora ani wtyczek bo tylko nerwy i czas człowiek tracił....
Sorry za lekki offtop, ale uważam, że współpraca na linii Kaw <---> Wtyczkopisarze powinna być jakoś uporządkowana, bo taki chaos niczemu nie służy. WTW jest bardzo elastyczne, większość sugestii społeczności (czyli użytkowników jakby nie było) znajdują szybko swoje odzwierciedlenia czy we wtyczkach czy funkcjonalności kolejnych wersji, ale wprowadzanie rzeczy na sztywno "bo tak" bez możliwości konfiguracji przez użytkownika czy też całkowitego wyłączenia uważam, że po prostu nie przystoi WTW, który chyba póki co wyrobił sobie dobrą opinię.
Wracając do tematu: jakiekolwiek zamieszanie by nie było z zakładką "brak filtra" myślę, że to powinno być konfigurowalne - kto chce sobie wyłączy, kto chce - zmieni nazwę, a ja jeśli już muszę to mieć to chciałbym odfajczyć tam pokazywanie kontaktów z niektórych protokołów.
Co do zakładek pod oknem komunikatora (czy jak wy to tam nazywacie - paneli) ani ja ani też nikt z moich znajomych nie widzi sensu w tym. Gdyby 3/4 wtyczek z tego korzystało to może, ale skoro nie korzysta to dlaczego nie mógłbym sobie tego po prostu wyłączyć?
Podsumowując: skoro to wszystko robią ludzie... to niech robią dla ludzi.