mrg no nie do końca, znaczy pojawił mi się następny dzień ale dopiero po ponownym odpaleniu komputera, nie wiem czemu tak dziwnie.
Co do reszty to poproszę jednak o starą wersję działającą po prostu z nowszym WTW, właściwie to nie rozumiem skąd nagle takie niedziałanie, to ktoś tu chyba nie dba o kompatybilność wsteczną.... że wtyczki muszą być zmieniane, trochę to głupie.
Więc poprosiłbym jednak o tą opcję w kontaktach tak przy okazji, bo ma to swoje zalety.
Poprosiłbym o jak najszybsze udostępnienie styli np do obecnej wersji bo... ja rozumiem że zrobiłeś wtyczkę dla siebie, jak bym się nauczył C++ zamiast pascala i innych rzeczy w średniej szkole to też bym sobie pisał, zająłem się innymi rzeczami i teraz już po studiach za mało mam czasu na naukę czegoś nowego. Ale wolałbym styl: jakby połączenie razem szczegółowych danych na dziś + ogólne na kilka dni, drażni mnie to wskazanie na temperaturę żeby się grafika pojawiła: chmurki, słońca, czy czegoś tam... itd. jedne dane są na lewo drugie na prawo, wolałbym większą czcionkę i ogólnie u mnie to wygląda trochę do dupy bo mam większy monitor i jeżeli stylem mógłbym jakoś to okiełznać to poproszę ;)