Wtyczka coraz lepsza ^^
Więc jakoś sWirus będziesz musiał przeżyć.
;/ jakoś przeżyje... <rozgląda się za liną>
A tak na serio to przy ustawieniu TOP też mam automatyczne chowanie się i wysuwanie okienka (Mam Win 7 x32).
Tzn działało dopóki nie spróbowałem zresize'ować okienka...
Myślełem że może znowu powodem jest za duży rozmiar okienka ale jak zmniejszylem znowu to nie wiele to zmieniło.
Naprawiło się po usunięciu configa... do czasu kolejnej próby resize'u.
Przy okazji jak się zapętla to wyłączenie programu powoduje wywalenie się programu czasami, ale to raczej jedno wynika z drugiego więc naprawienie jednego naprawi drugie. Z drugiej strony może to świadczyć o jakimś ukrytym bug'u przy wyłączaniu wtyczki.
Nie wiem czy to z powodu wywalenia się czy nie ale nie zapisuje mi też pozycji okna. Po ponownym włączeniu chowa się na samym środku górnej krawędzi ekranu (ustawiałem je z boku górnej krawędzi).
Edit:
Odwołuje... usunięcie konfiga nie zawsze pomaga. Za to zadziałało (tzn nie mam teraz automatu wysuwanie/wsuwanie), kiedy po zmianie ustawień we wtyczce wyłączyłem WTW i włączyłem ponownie (a nie jak to wcześniej robiłem WTF->Uruchom ponownie). Okno jednak dalej po "wył/wł WTW" uparcie pojawia się na środku górnej krawędzi a nie z boku.