Witajcie. mam WTW niby 0.9.11.3697, jest to jedna z najnowszych bet. Na tej samej wersji na innym profilu nie miałem problemu z IRCem.
wywaliłem profil bo miałem problemy z innym ustawieniami itd. i tak jakby zrobiłem wszystko od nowa, nowy profil, wgrałem wtyczkę od irca potem dodałem konta itd. i co ciekawe loguje mi się ale nie wyskakuje mi okno czata. Sprawdzałem logując się z klienta na forum i widzę siebie, że jestem na ircu ale u siebie w WTW nie mam żadnych informacji o nowych wiadomościach na ircu itd. ale w WTW widać że jestem zalogowany.
Zrobiłem dla testu zupełnie nowy profil znowu, ale bez żadnych wtyczek, bez styli, bez innych protokołów, bez niczego i jest tak samo, zalogowany jestem na ircu, widać mnie, widać w WTW że zalogowało, ale nie mam okna z czatem, nie mogę nic napisać i nie mam informacji o tym co się dzieje na ircu.
Może wcześniej miałem jakieś ustawienia wraz z profilem skopiowane i dla tego IRC działał a teraz z nową betą coś jest nie tak .... Pozdrawiam.
dobra rozwiązanie to nieco inna wersja niż ta dostępna tutaj i akurat w tym czasie u adriana
http://adrian-007.eu/protoIRC-beta/protoIRC.7z