Nie miałem zamiaru wypowiadać się w tym temacie, ale Twój drugi post mnie do tego zmusił.
Oj juz sie nie podniecajcie jednym błędem który popełniłem widząc na jedno oko.
Jednym ortograficznym. Kwestia spójności wypowiedzi i jej logiki to osobna kwestia - tutaj błędów jest trochę więcej. Argument o jednym oku to żaden argument.
Temat posta to juz kwestja gusty, jaki powinien byc to raczej powinien ja decydowac i jezeli jest zrozumialy
Nie masz racji. Kwestią gustu jest to jakiego używasz schematu ikon czy okna rozmowy. Nazwa tematu zgodnie z
panującymi tutaj zasadami musi odzwierciedlać w możliwie największym stopniu zawartość.
'Nie instaluje się WTW' (o ile dobrze pamiętam) nie mówi zbyt wiele.
nie zachowujcie sie jak dzieci.
Pokaż nam że Ty również nie masz mentalności dziecka i bądź odpowiedzialny za to co piszesz.
Takie rzeczy jak restart, to chyba oczywiste ze sie robi, nie ośmieszajcie sie takimi radami
Jeszcze raz - nie znamy Cię, nie wiemy jakie masz umiejętności. Doceń to że ktoś poświęcił swój czas i zaproponował Ci pomoc, nawet jeżeli wcześniej już tego próbowałeś. Żadna próba pomocy nie jest śmieszna.
Cięzko się skapnąć ze na 90% nam XP bo jak bym mial inny system to bym napisal, bo chyba nie myslicie ze siedze na linuxe skoro program jest pod windowsa
Zdajemy sobie sprawę z tego że korzystasz z systemu rodziny Windows, ale WTW działa na XP/Vista/Seven. Masa ludzi zgromadzonych wokół projektu korzysta z Seven lub Visty, XP nie jest żadną oczywistością.
Kilka rad na przyszłość: bądź precyzyjny, wyrażaj swoje myśli jasno, jeżeli to możliwe bez błędów ortograficznych/stylistycznych/logicznych i nie stawiaj oporu ludziom, którzy próbują Ci pomóc.
Pozdrawiam,
alberht