Pomyślałem, że trza by troszkę ożywić forum i oto nadarza się okazja - Kaw spłodził całkiem nowy layout strony głównej. ;)
Jak dla mnie jest on całkiem przyjemny - miły dla oka, ogólnie bardziej podoba mi się niż poprzedni
Żeby jednak nie było zbyt miło, to pozwolę sobie tutaj odnotować kilka baboli, jakie odnalazłem przy pobieżnym czytaniu stronki:
- Pole minowe:
Choć z drugiej strony istnieją tam wtyczki/programy, które oficjalnie nie ujżały światła dziennego(...)
Inne dziwne rzeczy:
(...)można-odnaleść na dev.sajuuk.eu(...)
WTW - Nocne Kompilacje:
(...)No, co prawda beta też czasem zawiera jakiś przycisk który nic nie robi, ale w przeciwieństwie-do nightly nie-powoduje wywalenia komunikatora, przynajmniej nie takiego, o którym byśmy wiedzieli.(...)
I trochę int'ów też jest:
- Strona główna:
(...)Coś, co powstało w odpowiedzi na to, co się dzieje na rynku komunikatorów internetowych(...)
(...)To tak, aby wszystko było w jednym miejscu i nie trzeba było przekopywać całego forum.(...)
WTW - Nocne Kompilacje:
(...)No, co prawda beta też czasem zawiera jakiś przycisk, który nic nie robi(...)
Inne dziwne rzeczy:
(...)Choć z drugiej strony istnieją tam wtyczki/programy, które oficjalnie(...)
To wszystko, co wypatrzyłem do tej pory. Prócz tego jest masa baboli w stylu s/ś, o/ó itp. To już jednak można uznać za zbytnie czepialstwo. ;p