Ostatnie wiadomości

Strony: 1 ... 8 9 [10]
91
Pomoc / Brak aktualizacji opisów na liście kontaktów
« Ostatnia wiadomość wysłana przez V-12 dnia Kwiecień 04, 2017, 21:59:51 pm »
WTW nie aktualizuje mi opisów na liście znajomych.  Jeżeli ktoś w tzw.  międzyczasie zmieni opis, to ja tego nie widzę - widzę cały czas poprzedni, jaki miał.  Przekopałem wszystkie opcje WTW i nie znalazłem żadnej, która by za to odpowiadała.  Ktoś ma jakieś sugestie?
92
Pozostałe / [Beta] Styl/Motyw/Thame Facebook Niebieski
« Ostatnia wiadomość wysłana przez kozseb dnia Kwiecień 03, 2017, 19:45:52 pm »

Motyw: Facebook Niebieski

Kilka rzeczy jest niedokończonych, więc w formie beta.   
* WTWwz.jpg (268.87 kB. 1226x1080 - wyświetlony 150 razy.)
93
Pytania / Odp: [protoFB] ciągłe rozłączanie i ponowne łączenie się z fb
« Ostatnia wiadomość wysłana przez indykpol dnia Marzec 31, 2017, 14:13:51 pm »
Mam to samo juz od dawna.  Moze tak dzialaja serwery facebook-a teraz?
94
Pytania / [protoFB] ciągłe rozłączanie i ponowne łączenie się z fb
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Jynx dnia Marzec 26, 2017, 09:00:20 am »
Witam,

Od paru tygodni mam problem polegający na tym, że wtyczka protoFB nonstop rozłącza sie i łączy ponownie z fb.   

Posiadam protokół w wersji 2.   19.   0.   4848

W konsoli wygląda to tak:
[101007::FBMS] <numer profilu>: Login OK
[101147::FBMS] <numer profilu>: Login OK
[101455::FBMS] <numer profilu>: Login OK
[101748::FBMS] <numer profilu>: Login OK
[101910::FBMS] <numer profilu>: Login OK
[102049::FBMS] <numer profilu>: Login OK
[102209::FBMS] <numer profilu>: Login OK
[102446::FBMS] <numer profilu>: Login OK
[102603::FBMS] <numer profilu>: Login OK

Ktoś ma pomysł jak temu zaradzić? W obecnej sytuacji rozmawianie za pomocą tej wtyczki jest dość męczące.   
95
Błędy komunikatora / Odp: Problem po zmianie hasła w gg
« Ostatnia wiadomość wysłana przez p0ld3k dnia Marzec 20, 2017, 08:55:56 am »
Witam

Mam podobny problem.  Zmieniłem hasło do konta gg poprzez stronę. Jak je teraz zmienić w wtw?
96
Pomoc / Dwa problemy
« Ostatnia wiadomość wysłana przez jureko_27 dnia Marzec 11, 2017, 18:42:46 pm »
Jak wyżej mam dwa problemy:
1. WTW (AMD64)-Build:4848(1.24.0.4848) nie chce się zamykać w związku z czym trza go ubić w menadżerze zadań i po nowym uruchomieniu objawia się jako nie ten transport w którym go zamykano a dokładniej otwiera się z aktywną zakładką inną niż jak go zamykano.
2. Chyba już kiedyś o tym pisałem, znajoma odbiera ode mnie z WTW na Tlenie 7.XX podwójne informacje rozdzielone frazą "MsgUTF-8", o co biega? [Przed ostatnim padem serwerów tlena czegoś takiego nie miała ale wtedy mogła mieć "6", którą sądząc, że to koniec Tlena odinstalowała]
97
XMPP / Brak połączenia z XMPP
« Ostatnia wiadomość wysłana przez shooter dnia Marzec 11, 2017, 10:49:22 am »
Od kilku dni WTW przestał się łączyć z serwerem XMPP, w konfiguracji nic nie było zmieniane.  Serwer xmpp jest online - sprawdzałem za pomocą https://xmpp. net.  W konsoli WTW widać co chwilę taki tekst:
[124827::XMSC]    Connection error, reconnecting in 30s. . .
Co może być przyczyną?
98
Pomoc / Odp: TLEN: autoryzacja ok, połączenia brak
« Ostatnia wiadomość wysłana przez KrzaQ dnia Marzec 08, 2017, 22:29:51 pm »
U mnie się z powrotem połączyło. 
99
Pomoc / Odp: TLEN: autoryzacja ok, połączenia brak
« Ostatnia wiadomość wysłana przez jureko_27 dnia Marzec 08, 2017, 19:50:50 pm »
Czyli co odpinamy wtyczkę? W sumie szkoda bo fajnie się dogadywałem odnośnie zleceń a na tych pozostałych protokołach to się współpracownicy nie bardzo wyznają. Ale dokształcę ;)
100
Pomoc / Odp: TLEN: autoryzacja ok, połączenia brak
« Ostatnia wiadomość wysłana przez oscyp dnia Marzec 08, 2017, 08:19:25 am »
chciałbym niniejszym pożegnać tlen :( ah tyle lat....
Strony: 1 ... 8 9 [10]