Witam.
Jestem nowym urzytkownikiem WTW - przymierzałem się do niego, ale konkurencja AQQ wygrywał ze względów optycznych i konfiguracyjnych.
Już tłumaczę - jestem osobą niedowidzącą - dość mocno - AQQ miał te zalety, że była możliwość ustawienia czarnego motywu z białą czcionką, którą można było ustawić na stełe wielkość w oknie pisania wiadomości jak i w oknie odbioru wiadomości no i protokół Skype.
Aktualnie WTW posiada protokół Skyp (super), ale tło - brak czarnego motywu - to jestcae do przeżycia, ale ta malutka czcionka ;( masakra.
Czytałem tu poradnik powiększenia czcionki, ale jakoś mi to nie wychodzi - gdyby ktoś mi łopatologicznie wyjaśnił - mam najnowszą wersję.
No i jak tworzyć grupy? Nie mogę znaleźć opcji - w AQQ dodając nowy kontakt mogłem go przypisać do isteniejącej grupy lub utworzyć nową.
I jeszcze jeden problem - udało mi się ustawić dźwięki, ale
Dźwięk przychodzącej wiadomości tekstowej mam, dźwięk połaczenia głosowego Skype - mam (choć dzwoni tylko raz i nie powtarza się dźwięk - pasowałoby aby w opcjach była taka możliwość zapętlania tego dźwięku - aby można było włączyć tą opcję lub wyłączyć.
No i problem z dźwiękiem połaczenia głosowego wychodzącego - mam ustawiony, ale tego dźwięku kiedy dzwonię do kogoś ze Skype'a nie ma - cisza.
Z góry dziękuję za pomoc i wyrozumiałość moderatorów.