Przede wszystkim, witam wszystkich bardzo serdecznie :)
Swoją działalność na tym forum zacznę od płakania z powodu problemów. Wczoraj wszystko mi działało w miarę cacy. Mały problem z serwerem i emotkami, ale do przeżycia, dało się gadać przynajmniej. Dzisiaj wchodzę i na dzień dobry widzę pustą listę kontaktów i ogólny brak gg. Przy poprawianiu przywitał mnie list miłosny od mojej Visty: Podczas próby zapisu ustawień do pliku 'C:/Program Files/K2T/WTW/profiles/Antraxu/protoGG.config' wystąpił błąd, ustawienia nie zostaną zapisane! i za chwilę 'Błąd zapisu listy kontaktów protokołu GG'. W Program Files odhaczałam już Read-only, ale łajza jest uparta i próbuje postawić na swoim. Wciskam OK, a on mi znowu zahacza...
Gdyby ktoś umiał mi pomóc, to byłabym wdzięczna. Jeśli czegoś nie dopisałam, to Łukasz niech dopisze, ale to chyba wsio :) Ja pewnikiem pojawię się dopiero w poniedziałek, bo czeka mnie wizyta u omc teściowej :)
Edit: A przy okazji, mam angielską Vistę i z inteligencją tyle wspólnego co przefarbowane włosy, także proszę do mnie jasno i wyraźnie, bo mogę nie zajarzyć :)
Edit 2: :)