Witam,
Bardzo możliwe, że odpowiedź jest super oczywista a ja po prostu jestem ślepy, ale zastanawiało mnie, jak administrować grupami na liście kontaktów? Posiadam numer gg od czasów jego powstawania, także dawniej gadu-gadu grup nie obsługiwało, przez co jedyna jaką posiadam to "Domyślny". Aczkolwiek naszła mnie chęć na posortowanie kontaktów, jako, że jest ich parę setek. Samej opcji tworzenia grup nie znalazłem - toteż doszedłem do wniosku, że grupę należy stworzyć poprzez nowy kontakt, bądź edycje starego i ręczne wpisanie nazwy. Udało się! - jednak po ręcznym wpisaniu nazwy, utworzona grupa nie posiada opcji edycji nazwy dla wszystkich kontaktów - toteż jeśli dziś wsadzę 200 kontaktów w jedną grupę nazwaną "200", a za tydzień zapragnę nazwę zmienić, to trzeba będzie kombinować z tworzeniem nowej grupy, przeciąganiem dwustu kontaktów etc. (chyba, że źle kombinuję).
Bezczelnie zaproponuję i zapytam jednocześnie - czy istnieje możliwość konkretnej edycji grup, a nie workaround, który praktyczny nie jest? Jeśli nie ma - to może będzie?
Z góry dzięki!
M.