Jakoś w ogóle nie rozumiem Twej irytacji...
Nie irytacji, a ironii. A to dwie różne rzeczy.
jak bardzo chcesz tak modyfikowac IM to napisz swój...
Widzisz... Samemu mi się nie chce/nie mam czasu, bo mam ciekawsze rzeczy do roboty/napisania (czyt. podziwiam tu Tomka za wytrwałość). Pomóc w wolnych chwilach/nauczyć się czegoś nowego - jak najbardziej. Zacytuję nawet Tomka "Bo to prostsze niż pisanie programów od podstaw, tak ma się szkielet i można go uzupełnić o jakieś dodatkowe funkcje używając paru/nast./set/tysięcy linii kodu;". I tutaj:
ja sie kawowi nie dziwie, nie życzyłbym sobie żeby mi ktoś w kodzie dłubał gdzie chcac coś dodać musiałbym sie zastanawiać 3h a po co ten fragment, a to mogło być inaczej etc
A teraz odpowiedz sam sobie. Jak myślisz. Jak wygląda praca w firmie "programistycznej"? To po pierwsze. Po drugie - są komentarze, których się używa żeby opisać co bardziej złożone fragmenty. Po trzecie - z jakiś powodów poniższe forum i bugtrack Kaworu założył...
komunikator został stworzony na własny użytek jak dobrze pamieta i to że możemy z niego korzystać to tylko i wyłącznie uprzejmość autora, a Ty chcesz żeby oddał swoją prace każdemu kto sobie zażyczy bo tak... Jakby projekt umierał to czemu nie, ale gdy jest żywy i w pełni sił to nie widze w tym żadnego sensu
Yyy, ten no. Jakby Ci to wytłumaczyć... Po pierwsze zapytałem (łojejku). Po drugie nie chcę, żeby jej nikomu oddawał! Co najwyżej pomóc. Z resztą w Polsce nigdy się nie pozbędziesz praw autorskich (osobistych, nie majątkowych).
Eh Tomek, nieźle sobie wychowałeś fanów wtw :) Ja się już nie odzywam, bo mnie tu ukamienują za samą próbę kontaktu z Tobą :)
PS
Eee tam skromny ołtarzyk, gdyby tak dorobił przykładowo słanie obrazków do GG, to można by pomyśleć o zrzucie na jakiś drugi Tadż Mahal, czyż nie? ;) :D
jak bardzo chcesz tak modyfikowac IM to napisz swój...
(...)
to że możemy z niego korzystać to tylko i wyłącznie uprzejmość autora
(nie mogłem się oprzeć)