Potwierdzam i popieram wszystko powyższe, tylko, że błąd z chowaniem się tooltipa za pasek zniknął u mnie po zainstalowaniu najnowszej nightly, czyli 20090709-2 bodaj.
Natomiast co do całkowitego wyłączenia tooltipa, oczywiście jako opcja, to jestem nawet za, lecz coś mi mówi, Kaw raczej nie będzie tym zainteresowany. ;D
Druga sprawa:
Wracając jeszcze to spraw wokół szeroko rozumianej poczty w programie...
Kaw, jest szansa, że w bliższej lub dalszej przyszłości doczekam(y) się w końcu obsługi adresów e-mail w WTW?
Żeby tylko działały one jako odnośniki uruchamiającego domyślny w systemie program pocztowy, wiadomo chyba o co biega. ;) Z tego co wiem z mojego lichego, ale jednak doświadczenia w web designie raczej nie wymaga to ogromu pracy, niezbyt się znam, lecz myślę, że podobnie będzie w kwestii komunikatora. ^^
Pamiętam, że kiedyś tam ś.p muni0alfons69 postulował to nawet chyba na BugTracku, ale żadnego odzewu w tej sprawie raczej nie było. :|
Podsumowując według mnie taka funkcjonalność jest mała i przydatna i też mam nadzieję, że jak przedmówca, nie będę w tej kwestii tutaj osamotniony. :))
Zhvir Edit: Nie cytujemy ostatniego posta w całości!