a ja dzisiaj remanent na liście kontaktów robiłem i zauwazyłem, ze baardzo niewygodnie się na niej pracuje ; P
Czego brakuje:
- zwiń/rozwiń wszystkie grupy
- możliwość dodania grupy "aktywni", gdzie wyświetlaliby się tylko ci, którzy są dostępni lub na zaraz wracam (gdy lista ma kilkaset osób, naprawdę cięzko się przewija w kontaktach by sprawdzić kto jest dostępny - to juz było poruszane kilka razy...)
- grupa "wszyscy", w której pokazaliby się wszyscy na liście kontaktów... jak na razie gdy się doda kogoś do grupy, to może byc tylko w tej jednej grupie...
Jesli podobne gorzkie żale były w BT - proszę o link ; P Ostatnio nie mam czasu czytać na bieżąco newsów, więc mam spore zaległości..
Edit: brakuje jeszcze focusa na numerze/identyfikatorze po wybraniu z jakiej sieci chcemy kontakt dodać... wygodnie by było, gdyby focus był od razu w tamtym miejscu.. wtedy ctrl+v, tab, 2 wyrazy i Enterem zatwierdzamy. Szybko i bezboleśnie mamy nowy kontakt ; ) [póki co to ENTER nam zamyka okno.. i chyba anuluje o.O, ponieważ cos nie widze kontaktu, który właśnie dodałem...)
Edit 2: osobny przycisk 'dodaj kontakt' też byłby wygodny ; P
Edit3: Błąd: mam otwarte okno dodawania kontaktu... i mi się nagle ktoś odezwał - pokazał się dymek w trayu.. dałem ctrl+v w oknie dodawania, a to mi zamiast w oknie dodawania, to w oknie rozmowy (niewidoczym - bo żadnej rozmowy nie miałem otwartej) wkleiło... ; )