dalej nie kumam. mam dodane konto FB, wszystkie kontakty zostaly zaciagniete do 1 grupy: Kontakty. poprzenosilem juz czesc kont FB do innych grup i wrzucilem je w metakontakty, zebym mial porzadek i wszystko zostaje jak jest po restarcie. Ja nie potrzebuje sobie zmieniac nazwy/avatara itp., ja chce je tylko poprzenosic do innych grup i wrzucac w metakontakty i tyla. Majac paredziesiat kontaktow na FB przenoszenie ich to jeszcze nic tragicznego, ale jak dana osoba nie ma metakontaktu u mnie to musze go tworzyc i wrzucac np. istniejace GG i nowe zaciagniete konto FB w 1 metakontakt, a samo tworzenie i obsluga tego jest upierdliwa po prostu - stad pomysl, zeby DnD przeniesc konto FB Andrzejka, przeciagnac na konto GG Andrzejka w innej grupie i zeby automatycznie zrobil sie z nich metakontakt.
Nie bardzo rozumiem co mi chcesz udowodnic ;) Ja tam moge drag'n'drop'owac ile wlezie, ale chcialbym miec taka mozliwosc, zamiast jeszcze tworzyc kontakty, wpisywac ich nazwe, nazwe grupy, dodawac kontakty ... tutaj jest masa wiecej klikania i nie tylko myszka a klawiatura dodatkowo