Irytuje mnie Twoje podejście do sprawy. Jak już robisz coś dla ludzi, to niech to będzie dla ludzi. Gdybyś to robił tylko dla siebie, nie robiłbyś żadnych opcji, tylko skompilował kod tak aby Ci pasowało. Więc wydaje mi się, ze musisz się porządnie zastanowić czego właściwie chcesz. Nie chcesz A, niby chcesz B, ale nie do końca... WTW sprawia wrażenie profesjonalnego komunikatora, ale jak widzę opcję pt. lewomlask.. to zaczynam się zastanawiać nad tym czy autor jest profesjonalistą, czy raczej neostradowcem... Ja też, owszem posługuję się różnymi dziwnymi słowami w rozmowach ze znajomymi, ale już w czymś co idzie dla szerszego grona raczej się powstrzymuję, bo nigdy nie jest to dobrze odbierane.
Wiem co teraz powiesz, nie podoba Ci się, to nie używaj... Niestety wtw w tej chwili najbardziej mi odpowiada jako produkt. Po prostu mówię Ci wprost bez owijania w bawełnę, że na niektóre Twoje "widzimisię" można by rzec kolokwialnie, żenua, albo żal.
Robisz kawał dobrej roboty, ale sugeruję, że w chwilami dajesz po prostu ciała.
Dobra, teraz możecie mnie wykląć, że obraziłem wodza ;], ale czasami kilka szczerych słów jest jak najbardziej wskazane. Nikt nie jest przecie nieomylny.
Czytając Twoje odpowiedzi wnioskuję, że albo nie rozumiesz istoty rzeczy, albo usilnie chcesz pokazać swoją wyższość nad użytkownikiem odpowiadając w wymijający sposób. Otóż, nie chcę wyłączać powiadomień, bo chcę je mieć, ale nie chcę ich mieć jeśli na ekranie mam widoczne nieaktywne okno ludka, z którym rozmawiam. Tego ma też dotyczyć jeden przysłowiowy if, który sprawdzi czy okno jest widoczne przed wyświetleniem powiadomienia.
no ;)