Tak wiem. Tylko programy typu konnekt, wtw i jeszcze kilka innych to jest tzw wieczna beta, która nigdy nie doczeka się wersji RTM, mimo iż już dawno jest lepiej zrobiona niż nie jeden program w wersji 1.0. Widocznie taka furtka... ;]
Oczywiście najłatwiej napisać wszędzie, że ten program to crap, nie używajcie go. Ale skoro zdecydowałem się poświęcić trochę czasu na jego instalację, instalcję pluginów etc, ktoś stworzył stronę www, to forum, stworzył społeczność, to choć minimum odpowiedzialności ze strony autorów było by na miejscu. Tym bardziej, że w końcu autorzy wtyczek jak i programu słuchają "ludu swego" i wprowadzają poprawki takie jak są postulowane - a to już dowodzi, że program ten robicie dla ludzi, a potem macie ich w...iadomo gdzie.
Oczywiście piszę to nie dlatego, że tak mi doskwiera ten brak wtyczki jednej czy drugiej, tylko zauważam, że potem takie złe nawyki programiści wynoszą z piaskownicy i postępują tak samo już w komercyjnych projektach. I to już boli ;]. Zarządzanie projektami to nie jest taka prosta sprawa, a tym przypadku ewidentnie ktoś dał ciała. Zgłaszam to jedynie jako feedback, że w normalnej pracy komuś urwano by za to głowę;]. Krytyka jest potrzebna żeby się doskonalić.