K2T.eu :: Forum

WTW => Rozszerzenia => Pozostałe => Wątek zaczęty przez: ermac w Styczeń 09, 2012, 09:48:48 am

Tytuł: ikony w opcjach
Wiadomość wysłana przez: ermac w Styczeń 09, 2012, 09:48:48 am
nie za bardzo wiem gdzie to pytanie umiescic
czemu w opcjach ikony skype i gg sa pobierane z setow ale juz xmpp i tlen nie? nie zeby to jakos przeszkadzalo ale siakos tak niekonsekwentnie z deka ;)

(http://img845.imageshack.us/img845/8787/opt.png)

i gdzie jest to niebieskie tlo zlokalizowane coby sie je dalo wywalic ew zamienic ?

btw - protoGG ma w sobie ikone tlena - ja sie pytam po co? ;)
Tytuł: Odp: ikony w opcjach
Wiadomość wysłana przez: refresh w Styczeń 09, 2012, 12:08:47 pm
ikony są niezmienialne niestety i ba, zauważ, że gg i skype mają ikony ze stanu zaraz wracam nawet ;p ogólnie tego nijak nie wyedytujesz raczej prócz grzebania w binarkach
Tytuł: Odp: ikony w opcjach
Wiadomość wysłana przez: switalski.piotr w Styczeń 09, 2012, 13:30:31 pm
wielokrotnie poruszany temat... drobne fjuczery nic nie wnoszące w działanie programu i błędy, które nie odstraszają są kategorycznie olewane, więc nie ma co liczyć na poprawki?
Tytuł: Odp: ikony w opcjach
Wiadomość wysłana przez: ermac w Styczeń 09, 2012, 13:53:35 pm
ikony są niezmienialne niestety i ba, zauważ, że gg i skype mają ikony ze stanu zaraz wracam nawet ;p ogólnie tego nijak nie wyedytujesz raczej prócz grzebania w binarkach

gg i skype ma z setow w usertheme profilu a tlen i xmpp z ikon zawartych we wtyczkach - czy to beda stany zajete dostepne niewidoczne to akurat nie ma znaczenia - tyle ze pasowalo by zeby wszystko bylo jakos ujednolicone
zmiana w samych wtyczkach mimo ze jest banalna to jednak powtarzanie jej co update mija sie z celem
natomiast grzebiac w plikach i tak nie znalazlem tego niebieskiego tla - anyone?
 
wielokrotnie poruszany temat... drobne fjuczery nic nie wnoszące w działanie programu i błędy, które nie odstraszają są kategorycznie olewane, więc nie ma co liczyć na poprawki?

diabel tkwi w szczegolach ;)

Administrator Comment oczywiście zamykam... zgłoszenie wisi na bugtraqu, a na forum jest wyszukiwarka