0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
2009-01-24-01-31 Beta 9-!- Komunikat ostrzegawczy jeśli brakuje cc-theme.xml (Wojciech ma glupie pomysły);-!- Łapanie pewnego wrednego wyjątku przy tworzeniu archiwum;-!- m_uiHeader is now directly connected to CWndChatChild, znaczy, ze nie potrzebuje karmienia (uproszczony kod) ;P-!- Ikonkozmianki, znów (nowe ikonki XMPP);-!- protoTlen nie zawiera już obsługi chatów tlenowych;-!- Panel opisu ma limit 1024 znaków (dla dziwnych ludzi);-!- Import telefonów z serwera GG;-!- Import konaktów GG z pliku "kontakty.txt";-!- Del bez zznaczenia (w oknie arch) nie powoduje wyskoczenia komunikatu (#157);-!- Panel opisu okna głownego zmienia tylko opis sieci, nie ich stany;-!- Poprawiony błąd z nieukrywaniem okna aktywnej zakładki kiedy usuwano wszystkie zakładki (#156);-!- Poprzwione nakładanie się na siebie kontrolek w oknie chata kiedy okno było straszliwie malusie;-!- Dodana mozliwość usunięcia cache avatarów GG;-!- Kiedy zamykana jest ostatnia zakładka (Ctrl+W) to focus przenosi się na poprzednią a nie na pierwszą;-!- Przy archiwum (i preloadzie) obok godziny jest data, jeśli jej czas jest != dziś;-!- Grupowanie wiadomości dodane w archiwum;-!- Problem z zakładkami i szaleństwempowinien zniknąć (#117);-!- Poprawione rozpoznawanie kontaktów z DuZyMiLiTeRaMi (Kermit o północy);-!- Preload wiadomości przy rozpoczęciu rozmowy (#57);-!- Możliwość otwarcia z menu lokalizacji profilu i programu (#119);-!- Poprawka przy stronei wejscioej archiwum (napis był na białym tle);-!- Ping zwiększony z 45s do 60s przy XMPP;-!- A bufor wysyłki w WTLB zmniejszony z 16kB do 4kB (Ciekawe czy to pomoze Kel'owi);-!- Chyba poprawiłem błąd z wielokrotnym wyszukiwaniem informacji dla GG w k.info (chyba, bo nie wiem czy k.info faktycznie ma blad i wysyla pytaie o nie wielokrotnie, czy serwer gg odpowiada pare razy ;p, #160);-!- Jesteście mi winni koszulkę Whitesnake http://www.rockmetalshop.pl/product-pol-35200-koszulka-WHITESNAKE-GOOD-TO-BE-BAD-KWE091-w.html - którą w prezencie dostanie Than (okienko "o programie");-!- Powyższe oznacza mniejsze okno rozmowy;-!- XMLUnescape przy opisach zstapilo URLDecode przy XMPP, whoops ;p-!- Dodatkowa ikonka przy xmpp XMPPerror.png;-!- Rozpoznawanie stanu "błąd" w XMPP;-!- Jakieś drobne poprawki w przeglądarce;-!- Poprawki paru błędów powodujących wywalenie się programu;
A mi dalej nie dziala, juz nie wiem co mam robic! :( Kaworu, czemu mi sie moze nie laczyc z gg, co mam zrobic zebys zajal sie moim problemem? :P BT? :P
Dodam też, że WTW w najnowszej wywija orła po próbie otwarcia rozmowy w archiwum.
A powiedz, nie rozważałeś otwarcia kodu WTW? Byłoby to z korzyścią dla wszystkich. Poza tym o sporo osób tutaj trafiło z forum konnekta. A właśnie zamknięty kod okazał się gwoździem do trumny tamtego komunikatora...
Tj, oficjalnej becie czy nightly?
Cytat: "Kaworu"Tj, oficjalnej becie czy nightly?Sam nie wiem. Chyba oficjalna beta. W każdym razie stąd: http://wtw.sajuuk.eu/wtwEXE/
No bo właśnie. Bo jeżeli w powyższym folderze jest wersja beta aktualna, to gdzie są te wersje nightly?
To może podrzuć zrzut pamięci?
Linki nie zawsze chcą się klikać i przenosić do Firefoksa.Tylko się klikają i nic nie robią.;-)