dobra teraz będę pisał jak dla ignoranta, bo patrząc po tym, że post mój usunięto i dostałem ostrzeżenie za -nieczytanie poradnika do instalowania emotek- (o czym zaraz napiszę), to widocznie z takim moderatorem mam do czynienia.
więc tak - pisałem już, że zgodnie z przyczepionym w tym dziale poście, który rzekomo ma służyć jako pomoc dla zainstalowania zestawu emoticon - zainstalowałem wtyczkę ze strony adrian_007 - i postąpiłem ZGODNIE z poradnikiem, jaki znalazłem na jego stronie. Pisze tam wyraźnie o tym, że powinny w folderze "emoticons" znajdować się jakieś 2 pliki w tym jeden .xml.
Poradnik w tym dziale odsyła do tematu "
http://forum.k2t.eu/poradniki/jak-zainstalowac-emotikony-w-wtw/"
Czyli do instalacji wtyczki, której aktualnie używam i uniemożliwia mi ona skorzystanie z zestawu emotów w pierwszym poście o formacie ".wtwextension", gdyż nie obsługuje formatu .wtwextension.
Tak więc - przyczepiony temat "Jak zainstalować emotikony w WTW?" jest całkowicie bezużyteczny w tym temacie, czego 15 letni moderator widocznie nie ogarnął, tylko wolał prewencyjnie dać mi ostrzeżenie.
brawo.
w takim razie może znajdą się użytkownicy, którzy zechcieli by wyjaśnić komuś spoza branży IT, jak mogę sprawić, by emotikony z tego tematu, w którym się znajdujemy działały dla przeciętnego użytkownika komputera z zainstalowanym WTW?
I proszę (chyba nie o zbyt wiele) o pozostawienie tego posta, przynajmniej do czasu uzyskania sensownej odpowiedzi.