Już od poprzednich dwóch nightly obserwuję bardzo dziwny błąd, mianowicie wywala mi wtyczkę wtwradio (i jeszcze dwie inne, ale nie mam teraz tego kompa przed sobą). Windows 7, x64. Wszystko ładnie działało do wersji nightly przed wersją stabilną. po instalacji wykrzaczyło mi się radio. Nie pomagało przywrócenie do ostatniej działającej nightly, ba nie pomogło wywalenie całego wtw i wszystkich plików oraz instalacja na nowo. Pomogło skopiowanie całego katalogu wtw z komputera z działającą wtyczka (co ciekawe, na innym kompie z w7, x64 wtyczka działa normalnie, bez problemu). Dalej wyskoczyła wersja stable (a przynajmniej jakaś aktualizacja automatyczna), wtyczka radia działała, dziś zainstalowałem najnowszą nightly i znów ten sam cyrk.
Nie pomagało utworzenie nowego profilu, wyłączenie wszystkich wtyczek, ani instalacja na nowo całego programu. Wrzuciłbym tu to coś, co się generuje, ale nie pamiętam, jak to zrobić, w środę będę znów przy kompie, gdzie mam ten cyrk z tą wtyczką, to bym mógł powklejać te wygenerowane cosie ;)
Jeśli nieodpowiednie miejsce, to proszę modów o przeniesienie tego wpisu do błędów z wtyczek (bo nie wiem, czy to błąd programu, czy wtyczki).
Na drugim kompie win7 x64 wtyczka radia działa, ale nie animuje mi emotek, a wcześniej animowało, zauważyłem to od ostatniej wersji, która wyskoczyła w automatycznej aktualizacji.